Ποια είναι τα κύρια σημεία που πρέπει να γνωρίζω;

Επίλεκτη ομάδα επαγγελματιών: Η ποιότητα αποτελεί δέσμευση απέναντι στους επαγγελματίες μας. Γι’ αυτό το λόγο κάθε νέος λογαριασμός επαγγελματία υπόκειται σε διαδικασία αξιολόγησης προτού ενεργοποιηθεί. Διασφαλίζουμε πως κάθε επαγγελματίας που συμμετέχει στο Douleutaras.gr έχει σημαντική εμπειρία στο αντικείμενό του και πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις εξασκήσεως του επαγγέλματός του. Η ύπαρξη της διαδικασίας αξιολόγησης σημαίνει πως πρακτικά μεσολαβούν μερικές ημέρες από  τη στιγμή δημιουργίας ενός λογαριασμού έως τη στιγμή της ενεργοποίησής του.

Δουλειές στα μέτρα του επαγγελματία: Κάθε επαγγελματίας έχει τη δυνατότητα να ορίσει τις κατηγορίες ειδίκευσής του και τις περιοχές που εξυπηρετεί, διασφαλίζοντας πως κάθε νέο αίτημα εργασίας που λαμβάνει ανταποκρίνεται πλήρως στο επαγγελματικό του προφίλ.

Ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο: Κάθε επαγγελματίας μπορεί να αναδείξει τις υπηρεσίες του και να προβάλλει δείγματα της εργασίας του μέσω του προφίλ του στο Douleutaras.gr. Παράλληλα, το σύστημα αξιολογήσεων επιτρέπει στους επαγγελματίες να χτίσουν τη φήμη της επιχείρησής τους στην αγορά.


Ευέλικτο μοντέλο: Κάθε νέος επαγγελματίας που εγγράφεται στο Douleutaras.gr μπορεί να λάβει ενημέρωση για όλες τις νέες εργασίες που τον αφορούν και να διατηρήσει το προφίλ του στο Douleutaras.gr χωρίς κανένα κόστος. Χρέωση για τον επαγγελματία υπάρχει μόνο όταν αποφασίσει να αποκτήσει πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας κάποιου πελάτη που τον ενδιαφέρει, με σκοπό να τον προσεγγίσει.


Η κάθε εργασία τιμολογείται διαφορετικά: Το κόστος απόκτησης των στοιχείων του πελάτη κυμαίνεται μεταξύ ανάλογα την κατηγορία των εργασιών.O απαιτούμενος αριθμός μονάδων διαφέρει από εργασία σε εργασία. Μπορείς να ενημερωθείς σχετικά με το κόστος απόκτησης των στοιχείων του πελάτη, στις πληροφορίες της εργασίας που σε ενδιαφέρει.  
 
Η τιμολόγηση κάθε εργασίας βασίζεται σε πολύμηνο πρότζεκτ που έχει πραγματοποιήσει η ομάδα του Douleutaras.gr σε συνεργασία με μια πληθώρα εξειδικευμένων επαγγελματιών.


Έως 5 επαγγελματίες ανά εργασία: Μέχρι 5 επαγγελματίες μπορούν να προμηθευτούν τα στοιχεία επικοινωνίας κάθε πελάτη. To όριο των 5 επαγγελματιών έχει ως στόχο να δώσει εναλλακτικές επιλογές στον πελάτη και παράλληλα να κρατήσει πολύ μικρό τον ανταγωνισμό για τους επαγγελματίες. Συνήθως 1 με 2 επαγγελματίες αποκτούν τα στοιχεία κάθε πελάτη.


Συστήνουμε πελάτες στους επαγγελματίες : Από τη στιγμή που ο επαγγελματίας θα αποκτήσει τα στοιχεία επικοινωνίας ενός πελάτη που ανάρτησε εργασία του στο Douleutaras.gr, γίνεται δικός του πελάτης. Δεν παρεμβαίνουμε στην τιμολογιακή πολιτική των επαγγελματιών μας και δεν εμπλεκόμαστε στις οικονομικές συναλλαγές τους με τους πελάτες.Ερωτήσεις για ενδιαφερόμενους επαγγελματίες

 1. Πώς μπορώ να εγγραφώ στους επαγγελματίες του Douleutaras.gr;
 2. Ποια είναι τα κύρια σημεία που πρέπει να γνωρίζω;
 3. Μπορεί κάποιος ιδιώτης να προσφέρει τις υπηρεσίες του;
 4. Πώς λειτουργεί το Douleutaras.gr για τους επαγγελματίες;
 5. Υπάρχει κόστος εγγραφής;
 6. Ποια είναι η υπηρεσία για την οποία πληρώνω;
 7. Γιατί χρεώνομαι για την απόκτηση των στοιχείων επικοινωνίας του πελάτη;
 8. Πόσο πληρώνω για την παρεχόμενη υπηρεσία;
 9. Για ποιο λόγο πρέπει να παρέχω το ΑΜΚΑ μου αν δεν έχω επαγγελματικό ΑΦΜ;
 10. Ποιοι είναι οι πελάτες του Douleutaras.gr;
 11. Πώς επικοινωνώ με τους πελάτες;
 12. Γιατί να επικοινωνήσω τηλεφωνικά με τον πελάτη;
 13. Πώς γνωστοποιώ την προσφορά μου στον πελάτη;
 14. Ποιος είναι ο μέγιστος αριθμός προσφορών για κάθε εργασία;
 15. Πόσες μονάδες χρειάζονται για να καταθέσω προσφορά για μια εργασία;
 16. Ποιος βλέπει το προφίλ μου;
 17. Πώς υπολογίζεται το κόστος εκτέλεσης;
 18. Με ποιο τρόπο πληρώνω για την παρεχόμενη υπηρεσία;
 19. Θα γνωρίζω πόσοι ακόμη επαγγελματίες έχουν πάρει τα στοιχεία κάθε εργασίας;
 20. Πώς διασφαλίζεται η ποιότητα των πελατών και των εργασιών;
 21. Πως πληρώνω για την παρεχόμενη υπηρεσία;
 22. Αναγράφεται η τιμή που προσφέρει ο πελάτης για την εκτέλεση της εργασίας στην φόρμα εργασίας;
 23. Όταν αναλάβω την εκτέλεση μιας εργασίας υποχρεούμαι να καταβάλλω μερίδιο της συμφωνηθείσας τιμής στην πλατφόρμα;

Feedback and Knowledge Base