Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μάθε τις δυνατότητες της πλατφόρμας που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις!

Μάθε τις δυνατότητες της πλατφόρμας που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις!

Συνεχώς αναβαθμίζουμε την πλατφόρμα και τις δυνατότητες που σου παρέχουμε για να διευκολύνουμε τη δουλειά αλλά και την καθημερινότητά σου. Το τελευταίο εξάμηνο προχωρήσαμε σε αλλαγές στη Μαίρη & στο Κοντέρ σου. Για να μη σου ξεφύγει καμία, κάνουμε μία καταγραφή των σημαντικότερων!

Για πιο άμεση & γρήγορη επικοινωνία με τον πελάτη, αλλά & για να κερδίζεις χρόνο:

#1. Ο Πίνακας Ελέγχου σου έγινε 3 φορές πιο γρήγορος. Η διαδικασία ανανέωσης της σελίδας του Κοντέρ σου γίνεται πλέον μέσα σε 6,5 δευτερόλεπτα. Ακόμα και αν είσαι στον δρόμο ή έχεις χαμηλή ταχύτητα Internet θα δεις μεγάλη διαφορά!

#2. Το Viber, email & sms που σου στέλνουμε τις εργασίες σου, πλέον περιέχει έναν σύνδεσμο (link) που σε οδηγεί κατευθείαν στη συγκεκριμένη εργασία στον Πίνακα Ελέγχου σου. Εκμεταλλεύσου το για ακόμη πιο γρήγορη ενημέρωση!

Για να οργανώνεις το πελατολόγιο σου & για να δίνεις μεγαλύτερη σημασία στους πελάτες που έχουν πραγματική σημασία:

#1. Η Μαίρη σε βοηθάει να βλέπεις τους πρόθυμους πελάτες! Μιλάει μαζί τους και τους ιεραρχεί ανάλογα με την προθυμία που έχουν να ολοκληρώσουν την εργασία τους. Η προθυμία αυτή συμβολίζεται με σύμβολα (φατσούλες) δίπλα στο όνομα του πελάτη!

 

#2. Διακριτικός συμβολισμός υπάρχει και για τις εργασίες, στις οποίες ο πελάτης επιθυμεί άμεση εξυπηρέτηση. Στην κεντρική σελίδα μπορείς να ξεχωρίσεις εύκολα τις εργασίες, στις οποίες ο πελάτης θέλει να εξυπηρετηθεί άμεσα, καθώς μπροστά από την εργασία υπάρχει το χαρακτηριστικό σύμβολο του κεραυνού⚡!

#3. Για την καλύτερη οργάνωσή σου, δημιουργήθηκαν νέα χρήσιμα φίλτρα στην οθόνη των ολοκληρωμένων εργασιών. Τώρα πλέον μπορείς να φιλτράρεις τις εργασίες σου με βάση την κατηγορία, σε αυτές που ολοκλήρωσες εσύ ή σε αυτές που τις έχεις ακυρώσει ο ίδιος.

Για να μην ξεχνάς τι πρέπει να κάνεις:

#1. Η κατάσταση “Ενεργή” έγινε “Κάλεσε Πελάτη”. Θεωρούμε πως αυτή η αλλαγή θα σε βοηθήσει σημαντικά, καθώς πλέον είναι πιο κατανοητό το τι πρέπει να κάνεις.

#2. Στο Κοντέρ σου δημιουργήθηκε το πεδίο “Οικονομικές Οφειλές”, για να ξέρεις τι πρέπει να πληρώσεις & πότε. Πατώντας “Λεπτομέρειες & Πληρωμή” κατευθύνεσαι στο πεδίο “Τιμολόγια”, από όπου μπορείς να πληρώσεις άμεσα & με ασφάλεια! Στο Κοντέρ σου στο πεδίο “Η Γενική σου Εικόνα” μπορείς να δεις πλέον την “Προμήθεια ανά εργασία που έχεις λάβει” και να τη συγκρίνεις με τον τζίρο ανά εργασία που λαμβάνεις!

#3. Το “όρισε ημερομηνία” στον Πίνακα Ελέγχου σου έγινε κόκκινο από μπλε για να ξεχωρίζει από τις άλλες καταστάσεις & να σου υπενθυμίζει ότι πρέπει να ορίσεις ημερομηνία συνάντησης ή κλήσης του πελάτη.

Όλα τα παραπάνω δημιουργήθηκαν για να σε βοηθήσουμε να εξελίξεις τις δυνατότητές σου & περιμένουμε τα σχόλιά σου, για να αναπτύξουμε περισσότερα εργαλεία που θα σε βοηθήσουν!

Σχόλια και Βάσης Γνώσης