Μετάβαση στο περιεχόμενο

Golden Rules Μαίρης

Κλείσε περισσότερες εργασίες με τη βοήθεια της Μαίρης!

Τώρα κλείνεις 32% περισσότερες εργασίες με τη βοήθεια της Μαίρης!

Εάν τη χρησιμοποιείς, έχεις ήδη καταλάβει την αξία της. Εάν δεν τη χρησιμοποιείς ακόμα, μία δοκιμή θα σε πείσει! H Μαίρη είναι η ψηφιακή βοηθός που δημιουργήσαμε για εσάς και έχει μπει ενεργά στη ζωή αρκετών επαγγελματιών.

Η Μαίρη είναι ένα καινοτόμο εργαλείο, που ήδη έχει φέρει σημαντικά αποτελέσματα στους επαγγελματίες του δικτύου μας που το χρησιμοποιούν σε σταθερή βάση.

Σε έρευνα που κάναμε μετά από 6 μήνες χρήσης της Μαίρης είδαμε ότι οι επαγγελματίες που την έχουν εντάξει ενεργά στην καθημερινότητά τους:
Έχουν 20% καλύτερη απόδοση συγκριτικά με την περίοδο χωρίς τη Μαίρη
Είναι 32% καλύτεροι σε σχέση με άλλους επαγγελματίες της κατηγορίας τους που δεν χρησιμοποιούν τη Μαίρη
Έχουν αυξήσει τις θετικές αξιολογήσεις τους κατά 18%

Με ποιους τρόπους όμως μπορείς να εκμεταλλευτείς τη Μαίρη στο μέγιστο; Ποιοι είναι οι χρυσοί κανόνες χρήσης της;

#1 Διαχειρίσου τη σωστά

Όπως κάθε βοηθός έτσι και η Μαίρη είναι χρήσιμη μόνο εάν εσύ της δίνεις τις πληροφορίες που χρειάζεται. Πρέπει να ενημερώνεις καθημερινά τις εργασίες σου στον Πίνακα Ελέγχου σου, να συμπληρώνεις τις επόμενες κινήσεις σου (κλήση, ραντεβού σε πελάτη) και την ημερομηνία που θα τις κάνεις, ώστε και αυτή να σε ενημερώνει με τη σειρά της.

Στην συνέχεια, η Μαίρη θα ιεραρχεί τους πελάτες σύμφωνα με την προθυμία τους να ολοκληρώσουν την εργασία τους και με αυτόν τον τρόπο θα μπορείς να ασχολείσαι μόνο με τους πελάτες που έχουν πραγματική αξία!

#2 Kάλεσε τους πελάτες άμεσα & μην ξεχνάς ο επιμένων νικά!

Κάλεσε τον πελάτη άμεσα εντός της ημέρας που λαμβάνεις τα στοιχεία του. Σε περίπτωση που δεν απαντήσει στείλε sms και άλλαξε ημερομηνία, ώστε να τον καλέσεις ξανά την επόμενη μέρα. Εάν πάλι δεν ανταποκριθεί ο πελάτης, ακύρωσε την εργασία με αιτιολογία “Αδυναμία επικοινωνίας”.

#3 Ενεργοποίησε τις ακυρωμένες εργασίες

Ακόμα και αν ακύρωσες κατά λάθος μια εργασία ή ο πελάτης επικοινώνησε μαζί σου και θέλει τελικά να ολοκληρώσει την εργασία του, πλέον μπορείς να την επαναφέρεις. Στη μπάρα αναζήτησης του Πίνακα Ελέγχου σου μπορείς να γράψεις τον κωδικό της εργασίας που θες ή το κινητό ή/και το όνομα του πελάτη και να βρεις τις ακυρωμένες εργασίες τις οποίες πλέον μπορείς να εντοπίσεις και να ενημερώσεις.

 

#4 Μην ξεχνάς τον Υπεύθυνο της Κατηγορίας σου!

Όσο σημαντική και αν είναι η Μαίρη μην ξεχνάς να επικοινωνείς συχνά και με τον Υπεύθυνο της Κατηγορίας σου που είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε ό,τι σε απασχολεί!

Σχόλια και Βάσης Γνώσης