Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γιατί χρεώνομαι για την απόκτηση των στοιχείων επικοινωνίας του πελάτη;

Ο Douleutaras αποτελεί τον πιο αποδοτικό τρόπο για να μεγαλώσεις την επιχείρησή σου. Κάθε επαγγελματίας μπορεί να πραγματοποιήσει εγγραφή και να λαμβάνει ενημέρωση για τις νέες εργασίες που τον αφορούν εντελώς δωρεάν.

Όταν κάποια εργασία ενδιαφέρει έναν επαγγελματία, μπορεί να αποκτήσει τα στοιχεία επικοινωνίας του πελάτη έναντι ενός μικρού αντιτίμου - αυτό σημαίνει πως οι επαγγελματίες επενδύουν τον προϋπολογισμό που θα διέθεταν για ενέργειες μάρκετινγκ μόνο σε εργασίες που πραγματικά ενδιαφέρονται να κερδίσουν.

Ο λόγος για τον οποίο χρεώνουμε ένα μικρό ποσό για την απόκτηση των στοιχείων κάθε πελάτη, είναι για να διασφαλίσουμε πως οι πελάτες μας θα λάβουν ποιοτική ανταπόκριση από επαγγελματίες που πραγματικά ενδιαφέρονται να τους εξυπηρετήσουν. Αντιστοίχως με τη χρήση προηγμένου συστήματος τεχνολογίας διασφαλίζουμε πως ο αριθμός κινητού του κάθε πελάτη είναι έγκυρος και ανήκει στον ίδιο, ενώ η ύπαρξη αναλυτικών ερωτήσεων σε κάθε φόρμα εργασίας διασφαλίζει πως μόνο πελάτες με πραγματικό ενδιαφέρουν προχωρούν στην υποβολή εργασίας.

Επιπλέον γνωρίζουμε πως συχνά οι τελικές προσφορές μπορεί να διαφέρουν από τις αρχικές και πως αν κάποιος επαγγελματίας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε έναν πελάτη είναι πολύ πιθανό να γίνει επαναλαμβανόμενος πελάτης, καθώς και να τον συστήσει σε φίλους και γνωστούς του.

Τέλος, στόχος του Douleutaras είναι οι επαγγελματίες να βγαίνουν πάντα κερδισμένοι. Γι΄ αυτό το λόγο η τιμολόγηση κάθε εργασίας έχει γίνει με τρόπο που να λαμβάνει υπόψιν πως κάθε επαγγελματίας θα αναλαμβάνει περίπου 1 στις 10 εργασίες για τις οποίες καταθέτει προσφορά.  


Σχόλια και Βάσης Γνώσης