Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πώς μπορώ να αξιολογήσω επαγγελματία;

Αν έχεις ολοκληρώσει την εργασία σου σύμφωνα με το αίτημα που έχεις αναρτήσει στην Υπηρεσία μας και θες να αξιολογήσεις τον επαγγελματία μπορείς να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα!

Μέσω του πίνακα ελέγχου σου στην πλατφόρμα μας, μπορείς γρήγορα και εύκολα να μας ενημερώσεις για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η εργασία σου. Αυτό θα μας βοηθήσει πολύ να γίνουμε καλύτεροι για σένα, καθώς θα γνωρίζουμε την ποιότητα της Υπηρεσίας που προσφέρει ο κάθε επαγγελματίας.

Πληκτρολογείς  https://www.douleutaras.gr/ και στη συνέχεια:

  1. Συνδέεσε στον λογαριασμό σου στο Douleutaras, πατώντας το εικονίδιο πάνω δεξιά. Επιλέγεις σύνδεση με Google. Facebook, κινητό ή email και μπαίνεις στο προφίλ σου. Εδώ μπορείς να δεις όλες τις εργασίες σου, τους επαγγελματίες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, όπως και τις προσφορές που έχεις λάβει για κάθε εργασία. Πατώντας πάνω στην εργασία που θες να ενημερώσεις, μπορείς να την ακυρώσεις, να αποδεχτείς την προσφορά του επαγγελματία, να αξιολογήσεις τον επαγγελματία που επίλεξες, να ζητήσεις και άλλες προσφορές και άλλα τόσα

  2. Επίλεξε την εντολή “Ενημέρωση Εξέλιξης” στο πεδίο ενημέρωση εξέλιξης στο πορτοκαλί πλαίσιο

  3. Ακολούθησε τα βήματα που εμφανίζονται στην οθόνη σου, επιλέγοντας πάντα το πεδίο στο πορτοκαλί πλαίσιο, που αντιπροσωπεύει καλύτερα την κατάσταση που βρίσκεται η εργασία σου τη δεδομένη στιγμή.

Αν αντιμετωπίζεις οποιοδήποτε ζήτημα μπορείς μπορείς να μας στείλεις μήνυμα για να σε βοηθήσουμε, επιλέγοντας το πεδίο “Στείλε μήνυμα ΕΔΩ!”

Εναλλακτικά, μπορείς να μας στείλεις την αξιολόγηση σου μαζί με το όνομα του επαγγελματία που σε εξυπηρέτησε και τη βαθμολογία που επιθυμείς να δώσεις στον επαγγελματία (όπου 1 αστεράκι η χαμηλότερη βαθμολογία και 5 αστεράκια η υψηλότερη) στο chat του site μας επιλέγοντας το πεδίο “Στείλε μήνυμα ΕΔΩ!” στα Official Site μας στα Social Media  https://www.instagram.com/douleutaras/ και https://www.facebook.com/Douleutaras  ή στο customer_passion@douleutaras.com .

Η αξιολόγησή σου θα είναι φανερή στο δημόσιο προφίλ του επαγγελματία και έτσι όλοι οι πελάτες θα γνωρίζουν την ποιότητα της Υπηρεσίας που προσφέρει. Επιπλέον οι επαγγελματίες με θετικές αξιολογήσεις επιβραβεύονται από εμάς, ενώ όσοι λαμβάνουν αρνητικές αξιολογήσεις διαγράφονται από την Υπηρεσία μας.


Σχόλια και Βάσης Γνώσης