Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πώς μπορώ να προσλάβω κάποιον επαγγελματία;

Αν κατέληξες σε αξιολογημένο επαγγελματία και θες να τον προσλάβεις μπορείς να τον ενημερώσεις μέσα από το σύστημα, γρήγορα και εύκολα.

Πώς;

 Πληκτρολογείς  https://www.douleutaras.gr/ , συνδέεσε στον λογαριασμό σου στο Douleutaras, πατώντας το εικονίδιο πάνω δεξιά. Επιλέγεις σύνδεση με Google. Facebook, κινητό ή email και μπαίνεις στο προφίλ σου. Εδώ μπορείς να δεις όλες τις εργασίες σου, τους επαγγελματίες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, όπως και τις προσφορές που έχεις λάβει για κάθε εργασία. Πατώντας πάνω στην εργασία που θες να ενημερώσεις, μπορείς να προσλάβεις επαγγελματία, να αποδεχτείς την προσφορά του επαγγελματία, να αξιολογήσεις τον επαγγελματία που επίλεξες, να ζητήσεις και άλλες προσφορές και άλλα τόσα!


Για να προσλάβεις επαγγελματία, επίλεξε την εντολή “Ενημέρωση Εξέλιξης” στο πεδίο ενημέρωση εξέλιξης στο πορτοκαλί πλαίσιο της εργασίας που θες να ενημερώσεις.

Στη συνέχεια επίλεξε “Θα προχωρήσω με την εργασία”. Θα σου εμφανιστούν οι επαγγελματίες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την εργασία σου. Πατώντας πάνω στο όνομα του επαγγελματία που έχεις επιλέξει, τον προσλαμβάνεις.


Είσαι ένα βήμα πριν λύσεις το πρόβλημά σου & φτιάξεις το σπίτι των ονείρων σου!



Σχόλια και Βάσης Γνώσης