Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δεν έχω λάβει ακόμα προσφορές. Γιατί;

Ένα από τα στοιχεία που μας διαφοροποιεί είναι ότι σε εξυπηρετούμε άμεσα. Αν δεν έχεις λάβει επικοινωνία από κάποιον επαγγελματία, αρχικά προτείνουμε να συνδεθείς στον λογαριασμό σου στο www.douleutaras.gr και να σιγουρευτείς ότι η εργασία σου έχει αναρτηθεί με επιτυχία.

Έπειτα μέσα από τον λογαριασμό σου μπορείς να δεις τους επαγγελματίες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την εργασία σου.


Σε περίπτωση που το πεδίο είναι κενό, σημαίνει ότι δεν υπάρχει διαθέσιμος επαγγελματίας για την εργασία που θες τη δεδομένη στιγμή, αλλά κάνουμε ότι μπορούμε για να σου βρούμε αξιολογημένο επαγγελματία & θα λάβεις ενημέρωση για οποιαδήποτε εξέλιξη εντός των επόμενων ημερών.

Στο στάδιο αυτό μπορείς να ενημερώσεις μέσω του λογαριασμού σου ότι δεν έχεις λάβει προσφορές, ώστε να σε βοηθήσουμε άμεσα.

Αν δεν μπορείς να συνδεθείς στον λογαριασμό σου, έχεις την οποιαδήποτε απορία ή χρειάζεσαι βοήθεια μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο chat του site μας επιλέγοντας το πεδίο “Στείλε μήνυμα ΕΔΩ!”, στο customer_passion@douleutaras.com. Εναλλακτικά μπορείς να επικοινωνήσεις και τηλεφωνικώς μαζί μας στο 210 3000 990- 2311 119 640 (Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 09:00-19:00).


Σχόλια και Βάσης Γνώσης