Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πώς μπορώ να είμαι σίγουρος ότι ο επαγγελματίας που θα επιλέξω είναι αξιόπιστος;

Ο Douleutaras αποτελείται από ένα δίκτυο + 3.500 ελεύθερων επαγγελματιών και μικρών επιχειρήσεων διαθέσιμων να σε βοηθήσουν άμεσα & αξιόπιστα με την εργασία σου.

 Οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται αυστήρα και καθημερινά, τόσο από εμάς όσο και από τους πελάτες της Υπηρεσίας μας. Οι επαγγελματίες με καλή απόδοση επιβραβεύονται, ενώ για όσους συλλέγουν συγκεκριμένο ποσοστό αρνητικών αξιολογήσεων επανεξετάζεται η συνεργασία μας και σε αρκετές περιπτώσεις διακόπτεται.

 Πιο συγκεκριμένα, κάθε επαγγελματίας και εταιρεία που συμμετέχει στο Douleutaras εξετάζετε καθημερινά από όλους εμάς, ώστε να:

  • Πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για την εξάσκηση του επαγγέλματός του

  • Κατέχει σημαντική επαγγελματική εμπειρία

  • Έχει πάθος για το αντικείμενο του

  • Είναι συνεπής στις υποχρεώσεις που αναλαμβάνει

Για να διασφαλίσουμε τα παραπάνω, εκπαιδεύουμε τους επαγγελματίες μας με σεμινάρια που γίνονται στα γραφεία μας, ενώ για κάθε επαγγελματική κατηγορία υπάρχει υπεύθυνος συνάδελφος, ο οποίος έρχεται σε καθημερινή επικοινωνία καθ' όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

Παράλληλα, δίνουμε την ευκαιρία στους πελάτες μας να αξιολογούν απευθείας τους επαγγελματίες συνεργάζονται. Οι αξιολογήσεις γίνονται άμεσα διαθέσιμες στο δημόσιο προφίλ του κάθε επαγγελματία.

Επιπλέον, τα δείγματα δουλειάς και η προϋπηρεσία του κάθε επαγγελματία, τα οποία είναι εμφανή στο προφίλ του, θα σε βοηθήσουν να εκτιμήσεις την εμπειρία και καταλληλότητά του για τη δική σου εργασία.


Σχόλια και Βάσης Γνώσης