Τι είναι τα Παράσημα και πώς με βοηθούν;

Τα Παράσημα είναι η νέα λειτουργία του Douleutaras.gr που σε βοηθά να επικοινωνείς εύκολα και γρήγορα την ποιότητα της δουλειάς σου στους Πελάτες σου, κάνοντας το προφίλ σου πιο ελκυστικό, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες να κλείσεις νέες δουλειές μέσα από το Douleutaras.gr! Ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο και δες ενημερωτικό βίντεο για περισσότερες πληροφορίες, πατώντας εδώ

Κάθε φορά που πετυχαίνεις ένα στόχο, ένα νέο παράσημο θα ξεκλειδώνεται για το λογαριασμό σου, και θα αναρτάται μόνιμα στο προφίλ σου αλλά και θα προβάλλεται στα email που λαμβάνει ο Πελάτης κάθε φορά που αγοράζεις τα στοιχεία μίας εργασίας. Με τον τρόπο αυτό, ο Πελάτης γνωρίζει την ποιότητα της δουλειάς σου άμεσα και έχεις αυξημένες πιθανότητες να κλείσεις τη δουλειά μαζί του.

Μπορείς να βρείς όλα τα διαθέσιμα για εσένα Παράσημα στον Πίνακα Ελέγχου σου, πατώντας Ρυθμίσεις και μετά Παράσημα ή ακολουθώντας το σύνδεσμό εδώ.

Δίπλα σε κάθε Παράσημο, βλέπεις τα κριτήρια για την απόκτησή του και ποια από αυτά καλύπτεις και ποια όχι. Επίσης, όλα τα Παράσημα και τις αναλυτικές προϋποθέσεις τους, μπορείς να βρεις εδώ.
Αφού ξεκλειδώσεις κάποιο καινούριο Παράσημο, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Αυτό θα προστεθεί αυτόματα στο προφίλ σου και στα emails που λαμβάνουν οι Πελάτες. Κάθε νέο παράσημο κάνει το προφίλ σου πιο ελκυστικό αυξάνοντας τις πιθανότητες να κλείσεις καινούριες δουλειές μέσα από το Douleutaras.gr!
Παράλληλα μπορείς να αναρτήσεις τα παράσημα που έχεις ξεκλειδώσει και στην προσωπική σου ιστοσελίδα. Τη διαδικασία θα βρεις εδώ.Eγγεγραμμένοι επαγγελματίες - Αξιολογήσεις και Προφίλ

 1. Ποιος είναι ο ρόλος των αξιολογήσεων;
 2. Πως γίνεται η αξιολόγηση μου σχετικά με την εκτέλεση μιας εργασίας;
 3. Τι είναι τα Παράσημα και πώς με βοηθούν;
 4. Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τα Παράσημα;
 5. Ποια Παράσημα υπάρχουν στο Douleutaras.gr;
 6. Πως μπορώ να αυξήσω τις πιθανότητες μίας υψηλής αξιολόγησης;
 7. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την αξιολόγηση που έλαβα
 8. Τι κάνει ένα προφίλ ελκυστικό;
 9. Πώς μπορώ να προσθέσω φωτογραφία προφίλ;
 10. Πώς μπορώ να προσθέσω κείμενο στο προφίλ μου ή να τροποποιήσω το υπάρχον;
 11. Πώς μπορώ να προσθέσω φωτογραφίες portfolio στο προφίλ μου;
 12. Πώς μπορώ να τροποποιήσω τις περιοχές εξυπηρέτησης για τις οποίες θα λαμβάνω ενημέρωση;
 13. Πώς μπορώ να τροποποιήσω τις επαγγελματικές υπηρεσίες για τις οποίες θα λαμβάνω ενημέρωση;
 14. Μπορώ να απαντήσω στην αξιολόγηση που μου έκανε ο πελάτης;
 15. Πως απαντάω σε μία αρνητική αξιολόγηση;
 16. Πώς μπορώ να ζητήσω αξιολόγηση από παλαιότερους πελάτες μου;

Feedback and Knowledge Base