Τι είναι η Αυτόματη Ανανέωση Πακέτου;

Η Αυτόματη Ανανέωση Πακέτου, επιτρέπει στους επαγγελματίες του Douleutaras.gr να εξασφαλίσουν πως ποτέ δεν θα ξεμείνουν από μονάδες στο λογαριασμό τους. Με την Αυτόματη Ανανέωση, κάθε φορά που οι μονάδες σου είναι κάτω από δέκα, ή το πακέτο προσφορών σου λήγει ή εξαντλέιται, τότε ανανεώνονται αυτόματα, με χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σου κάρτας. 

Πλεονεκτήματα της Αυτόματης Ανανέωσης:

  • Ευκολία - Μόλις εξαντληθούν οι μονάδες, γίνεται αυτόματη ανανέωση και μπορείς αδιάκοπα να μιλάς με πελάτες

  • Ταχύτητα - Αγόρασε μονάδες χωρίς να χρειαστεί να κάνεις τραπεζική κατάθεση, online πληρωμή ή να μιλήσεις με τον υπεύθυνο της περιοχής σου

  • Ασφάλεια - Οι συναλλαγές γίνονται μέσω του συστήματος πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς, του ασφαλέστερου στην Ελλάδα

Για να ενεργοποιήσεις την Αυτόματη Ανανέωση, επιλέγεις το πακέτο που επιθυμείς στη σελίδα αγοράς, δηλώνεις στο δεύτερο βήμα ότι θες να ενεργοποιήσεις την αυτόματη ανανέωση, συμπληρώνεις τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σου κάρτας και πατάς “Ασφαλής αποθήκευση”.

Έπειτα κάθε φορά που οι μονάδες σου εξαντλούνται, θα χρεώνεται η κάρτα σου (μόνο τότε) και θα προσθέτουμε το ίδιο πακέτο στο λογαριασμό σου. Μπορείς να ακυρώσεις ή να αλλάξεις την εγγραφή σου στην αυτόματη ανανέωση οποιαδήποτε στιγμή από τις ρυθμίσεις.

Μπορείς να παρακολουθήσεις τη διαδικασία και στο βίντεο που ακολουθεί.Feedback and Knowledge Base